Här publicerar jag (förhoppningsvis) ett nytt personporträtt varje dag fram till dopparedan. Vissa läggs mycket krut på, andra är snabbt skissade i svepande drag.

Användarnamn: 9fingrar

Intressen: Klättring, Friluftsmat, Vandring, Löpning, Utförsåkning, Diverse friluftsnissar på Youtube

Mer på profilsidan


2015:
December

Lucka 17 - Skalman

Julkalender 2015 - 17 Skalman

Att packa eller inte packa, det är frågan (vi alla måste ställa oss). Så mycket jag vill ha med - och så lite plats. Det här är en väg med diken på båda sidor. Det är så lätt att trilla i "kan vara bra att ha-diket" samtidigt som man lika gärna hade kunnat trilla i motstående dike och fastslå att "inget ska med, någonsin, om det inte gäller liv och död".

Lucka 13 - Multisportaren

Julkalender 2015 - 13 Multisportaren

Idrott är kul och nyttigt. Idrott i alla former! Varje årstid har sina speciella aktiviteter; simning, kajakpaddling, orientering, traillöpning, sky running, downhillcykling, reflexorientering, klättring, inlines, längdskidåkning...

Lucka 11 - DIY

Julkalender 2015 - 11 DIY

Do it yourself! Hemmabyggarens måtto. Den händige kan ju göra det mesta själv; tält, kläder, utrustning, torkad mat, ja tom en segeljolle. Precis som i köket gör vissa allt från grunden medan andra tar in halvfabrikat eller modifierar färdiga produkter. Varför köpa i butik, när man kan göra eget?

Lucka 2 - Materialaren

Julkalender 2015 - 2 Prylnissen

Prylar, prylar, prylar! Vilken strumpa är slitstark? Vilket knivstål biter bäst? Vilket kök/bränsle har bäst vikt-volym-värme-ratio? Frågorna är många men en person har alla svar.