Bloggar > Nordelloutdoor > En vardagstur..

En vardagstur..

Efter att jag klivit av mitt arbetspass kl 09 på morgonen bar det  av. Bilen var packad så det blev raka vägen till sjön.

Efter att jag spenderat en tid med att Bygga ihop min gamla, slitna med ändå flytade Ally kanot var det skönt att paddla ut på sjön.

Grå himmel, lätt dimma och sjön lång alldeles blank.

Slog läger på en ganska populär ö misstänker jag, då tidigare besökare både byggt brygga och en gedigen eldstad, och tyvärr även lämnat kvar en massa bråte efter en uppenbart längre vistelse på ön.

Brukar föredra att sova i tarp, men för denna korta vardagsflykt blev det lyxcamping =)

Nåväl, med tältet uppe var det bara plocka fram fiskespöet. Men då det inte ville nappa efter en kortare stunds fiske så jag beslöt jag mig för att det fanns viktigare saker att göra.

Var bara plocka fram pipan och whiskeyn och sätta sig och njuta av utsikten och tystnaden =)

Efter grillad korv med räksallad till lunch så gjorde jag några till fruktlösa försök med fisket, men mörkret smög sig snabbt på.

Blev grillad ryggbiff med b-sås och potatissallad till middag. (våga säga nej till frystorkat!)

Och efter det lyxade jag till med skogsbio! =)

Dagen efter bjöd på samma härliga november väder. Vindstilla, dimma och tystnad.

Gjorde några kast med fiskespöet påvägen tillbaka från kanoten och fick en gädda på kroken, var dock ute efter abborre så krokade av den och lät den simma vidare.

Gråa, blöta, trista november kan vara helt fantastisk i rätt miljö =)

Inlagt 2018-11-09 22:20 | Läst 2992 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2018-11-10 05:52   hansnydahl
Kul att ta del av din vardagstur. Det går ju att lyxa till det när man inte behöver bära så mycket, men whiskey i glasflaska får jag nog avvara på två-veckors-turer i fjällen. Mycket fin bild på den tallbevuxna ön - bara november bjuder på sådant.
 
Svar 2018-11-10 09:01   larsn1
Haha! Förstår det! Låter härligt med 2 veckors turer! Har själv än så länge bara gått 1 veckas turer i fjällen, men då har flaskan åkt med. Man får prioritera 😄
Ja det är nåt extra med november 😊
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!