Bloggar > Herrljunga polarklubb > Polarklubben till ...

Herrljunga polarklubb

Resor till platser norr om polcirkeln

Polarklubben till Getout i vår

Ett givet vårtecken för oss friluftsnördar är Fair Enough. Getouts supermysiga mässa i Bodafors. Eller som dom själva utrycker det.” Inte världens största, men troligtvis den trevligaste”. Håller med till fullo. Vi har de senaste åren haft som vana att packa ner tält och god mat mm för att spendera helgen nere vid sjön. Tänk att kunna strosa runt i timmar och klämma på ny prylar och titta på intressanta föredrag. Barnen har fått en favoriträtt som ofta efterfrågas. Bodaforsrulle med renskav, lingon och tunnbröd.

 

Nu är det klart att vi i Herrljunga polarklubb kommer att deltaga med föredrag om våra senaste resor till Grönland och Scoresbysundsfjorden på Fair Enough 2012. Bilder och filmsnuttar från orörd vildmark och isfyllda fjordar utlovas.

 

Inlagt 2011-07-21 16:37 | Läst 5433 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2011-07-22 10:31   j_stellan
Det är en rolig mässa som helt klart är värt ett besök. Enligt rykten så kommer det att bli en gerillabildvisning nere vid sjön på kvällarna efter att mässan är stängd. Det kommer att finnas möjlighet för de mindre coola äventyrarna som inte har en egen tid på mässa att visa bilder bilder och hålla kortare föredrag.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar