Bloggar > cykelhanna > Ingen tid till cykling

cykelhanna

Här publicerar jag bilder från mina cykelturer

Ingen tid till cykling

Plötsligt var det september! Sommaren har passerat och jag har cyklat mycket mindre än vad som var tänkt. Har man en ny cykel inför säsongen borde väl timmarna och milen komma av sig själv? Nej, tji fick jag. Det har varit svårt att få till mycket cykling i sommar. Jag cyklade mycket mer inför sommaren och förhoppningsvis kanske jag får fart på benen nu när det blir höst också men jag hade tänkt att semestern skulle innehålla flera långa turer med mysiga bad- och fikastopp. Men så blev det inte. 

Vi har precis köpt en liten gård långt utanför stan vilket förvisso skapar otroliga pendlarmöjligheter men som också tar oooootroligt mycket tid. Sen har Axel också sålt sin gravelbike vilket gjort att vi inte kunnat cykla tillsammans, och jag som fortfarande känner mig rätt ny och osäker inför att åkapå långa turer själv har dragit mig för att cykla själv.

Men det är väl så att aLlT hAr sIN tiD - just nu blir det mycket fokus på att fixa hemma och då blir det mindre tid till träning. Så kan det vara. I helgen kanske det blir en regnig tur iallafall. 

Japp, det var det, hej å hå

Inlagt 2021-09-10 15:07 | Läst 375 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in