Bloggar > Civilisations-självmord > Bakgrund och ...

Civilisations-självmord

Mina tankar, idéer och förberedelser för mitt civilisations-självmord

Bakgrund och beslut.

Ni som känner på er att ni vet vem jag är, vill jag bestämt avråda att ni diskuterar det jag skriver här vara sig med mig eller mina anhöriga.

Bakgrund:

Jag har länge känt att något är fel. Hela vår civilisation Är döende och jag är en del av det. Jag har jobb, familj, och pengar på banken. Men varför är jag inte lycklig? Varför finner jag ingen mening i tillvaron?

När jag reflekterar över mitt liv inser jag att jag endast är riktigt lycklig när jag är ute i skog och mark, fjäll och hav. Ensam. När jag får sköta mig själv och när varken tid, elektronik eller andra för vårt sätt att leva nödvändigheter.

Jag skulle säga att jag genom mitt yrke samt mina fritidsintressen skaffat mig tillräcklig erfarenhet för det som komma skall.

Efter noggrant övervägande om vilka förändringar jag måste vidta för att fortsätta i den civiliserade världen inser jag att det inte kommer vara tillräckligt. Det krävs alltså drastiska åtgärder.

Beslut: Jag skall ta civilisations självmord. Jag skall slå mig fri från den moderna människans bojor och flytta ut i skogen. Detta är på alla sätt ett otroligt egoistiskt beslut som kommer få stora konsekvenser för mina anhöriga. Men på något vrickat sätt tror jag ändå dom kommer förstå.

Nu börjar mina förberedelser. Min bedömning är att inom 12 månader är jag skogsmänniska på heltid.

Inlagt 2018-09-11 21:08 | Läst 3053 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in