Jonsborg lucia 2013

Album: Vinterpaddling

(Logga in för att skriva en kommentar)
2016-05-22 17:51   OBD
Betyg: 4
"Cool" bild. Representerar fint din rubrik på albumet, "Vinterpaddling".
 
Svar 2016-05-22 22:34   Caroline Henriksson
Tack! Coolt var det helt klart. Det bilden saknar i fotokvaliteter p g a dåliga fotoförutsättningar kan jag tycka att den tar igen i att förmedla känsla och budskap. Jag hade faktiskt med den på en fotoutställning för ett par år sedan och sålde den med följande egenskrivna text till:

"När väderinstituten varnar och säger "Gå inte ut! Gå inte ut! Gå inte ut!" med en stämma i en allt högre tonart, för att göra sig hörd, då lastar vi omsorgsfullt våra kajaker på biltaken och ger oss av under tystnad. Det är med spänd förväntan vi noggrant förbereder oss. Snön dämpar alla ljud och bortsett från stormen, som vi inte lyssnar till, hör vi klicket när spännremmen lossar från takräcket. Vi hör också prasslet från våra packpåsar och fraset från torrdräkter som målmedvetet vandrar fram och tillbaks mellan vattnet och bilen. Väl ute på vattnet tjuter vi av lycka! Stormen piskar lovikavantsstora flingor i våra ansikten och kajakerna täcks snabbt av snön. Dimman och diset skymmer våra riktmärken och omkring oss flyter isberg. Vi vet inte vart vi är på väg, men vi vet att vi är lyckliga..."
 
2016-05-22 22:46   OBD
Tack så mycket för den texten. Ett alldeles utmärkt komplement till den fina bilden.
 

Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...