..nästa dag.

Album: Summer 2010

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-08-29 21:51   HotIce_Flash
Åh, den den sällsynta rasen "motorburen ungdom"?! Kanske husvagn på nästa resa?!
 
Svar 2010-08-31 11:12   Jaurekaska
Husvagn äger vi också så varför inte?? Nej men om du inte har annat att göra än att klaga på andras intressen så kanske du ska söka dig någon annanstanns. På min sida hör du inte.
Tack och hej!
 
2010-08-31 14:41   HotIce_Flash
Betyg: 1
Jag tror att jag kom åt en öm punkt, eller?!
Jag anser inte att motorfordon hör hemma i naturen, de bullrar, släpper ut avgaser och sliter på terrängen!
Du får gärna ha vilket intresse du vill, det är din fria val som individ, men då får du gärna publicera dina bilder på annat håll, det finns förmodligen forum för det på lämpligare ställen!
Din sida på Utsidan är till för allmänheten, tål du inte andra värderingar än dina egna så finns det lösningar för det med!
 
Svar 2010-08-31 22:46   Jaurekaska
Klart man kan lämna kritik men din första kommentar var allt annat än trevlig så då får du ett svar där efter. Som du säger så hör Utsidan till allmänheten, då har jag rätt att publicera vilka bilder jag vill, för oavsett om det råkar stå en fyrhjuling på bilden så är det friluftsliv allt runt i kring.
Du tycker inte om det, men så låt bli att titta då. Jag är inte på Usidan för att bara kika runt och klaga på andra utan för att inspireras och läsa forum/bloggar osv. Därför anser jag att du inte behöver fortsätta klaga på min intressen. Fyrhjuling är i grunden ett arbetsredskap som vi använder oss av, att den sedan följer med på bärplockningen då vi inte får med oss allt annars tycker jag är en fin balans. Att vi dessutom är på släktens egen mark talar för sig själv.
Jag tänker inte publicera mina bilder på annat håll, du får helt enkelt titta åt ett annat håll.
Förhoppningsvis kan vi kika vidare nu i lugn och ro. Ingen av oss får ut något av detta.
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.