...HALLO... Daniel!! WAAAIT!

Album: haute route -08

Vanligaste synen på turen. Vår guide hade vid 62 år ålder irriterade god kondition och ännu mer irriterande oförmåga att ta det lugnt. "When I start to go I cant slow down" sa han... Jotack, vi märkte det. Men säkerhetstänkande och vägval visade att gammal är äldst! Nära 40 år som bergsguide ger viss rutin! En social och glad skit är han dessutom. Jag rekomenderar gärna Daniel Rosetto till andra.
(Logga in för att skriva en kommentar)
2008-10-02 13:11   aäkovbd
Betyg: 4
Vad heter Duracellkanin på franska? Le lapin Duracell..?
:-)
 
2008-10-02 14:29   Staffan Andersson
Betyg: 4
Inte vet jag, men skulle jag betala för en guide så vill jag nog inte att han sticker iväg sådär...
 
2008-10-02 23:27   sladdis
Nja, Staffan, han lämnade oss inte på ställen där vi kunde behöva hans hjälp, visst var det lite störande att han drog, men det fanns i sanningens namn en hel del fördelar som övervägde denna olat. Jag vågar påstå att vi fick mer kvalité av vår tur än flertalet grupper som gick samtidigt som oss. Han gjorde en del alternativa vägval som tveklöst vann god skidåkning o upplevelser på t e x. Han hade även lite egna fix o trix för sig för säkerheten på glaciärerna som jag kommer anamma själv i fortsättningen.
 
2008-10-03 20:18   Ahkká
Shit vad jag längtar efter vinter och snö nu!!! Puder i Alperna i vår...hmmm, man kanske borde börja planera? Men det finns så många planer :)
 
2008-10-03 21:25   sladdis
Håller med dig Ulrika, så mycket kul att göra, så lite semester.. Det gäller att förvalta de stackars surt förvärvade veckorna och fylla dom med sånt som ger energi till nya pass i saltgruvan! Alperna och Haute route rekomenderas iallfall. Jag kan inte se mig mätt på alperna, eller norge, eller... eeh.. det finns en del mysiga platser på jorden.. ;-) Lyckliga du som bor i en kuperad del av landet dock! Annat är det här i plattlandsträsk. Börjar kunna E6:an upp till norge vid detta laget...
 

Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...