Duolbagorni 1662 m ö h

Album: Fjälltoppar jag aldrig bestigit

Ett av de vackraste fjäll jag känner till. Jag har en dröm! Att kunna bestiga det och åka skidor i "tumavtrycket" som jag tror att en jätte gjort en gång för länge sen...
(Logga in för att skriva en kommentar)
2007-12-12 17:50   Håkan Friberg
Betyg: 4
Fantastiskt!
 
2008-01-19 23:59   patols
Betyg: 4
Längtar till nästa sommar när det är dags att åka dit igen.
 
2008-03-27 00:22   dave1
Betyg: 4
Fantastiskt fint fjällpanorama och man känner nästan myggen surra runt öronen. Möjligen hade jag tagit nåt steg till vänster och undvikit buskaget till höger i bild.
 
2008-04-16 16:31   bjonil
Vackert panorama! Toulpagorni kan man bestiga med lätthet. Trots detta är utsikten hänförande. Helt klart värt sitt salt.
 
2009-02-07 20:11   Fjätdalen
Betyg: 5
Mycket läcker komposition av en välbekant vy. Det är nästan så jag tror att du målat en tavla BrittMarie! Gällande fjällbjörken till höger anser jag att den enbart utgör en skön inramning till motivet.

Kraftledningsstolparna är desto tråkigare, men dessa kan vi inte göra så mycket åt. Ska det finnas tillgång till goa trerätters middagar och diverse bekvämligheter på en fjällstation så lär det ju finnas elektricitet. Men ibland skulle man vilja gräva ned kablarna i backen istället...

Sen är ju frågan om det ens behöver finnas alla dessa bekvämligheter på en fjällstation. Därom tvista de lärde...

Nu svävade jag ut...summa summarum: en fin påminnelse om fjällsommarens förträfflighet (lite mindre surr i luften och jag skulle aldrig tveka att vandra under denna tid)!
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.