Foto: easker

Sarek Augusti 2013



(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-07-28 10:51   OBD
Härligt album som väl beskriver en Sarekvandring. Både finväder och fulväder, stenskravel och fjällhed, vatten och snö. Bilderna uppifrån Skierfe får mig verkligen att längta tillbaka. Bilden på den omlindade foten ser ju litet otrevlig ut. Vad hade hänt?
 
2014-07-28 11:02   easker
Tack Bertil! Ja, det var precis så det var. En fantastisk tur, bland det bästa jag har gjort! Ja, det enda som inte var fantastiskt var väl mina fötter... hade gjort misstaget att låna ett par kängor som var en storlek för stora = stukning och åtta skavsår. Det finns en bild på foten utan plåster och bandage också, men den ska jag skona allmänheten ifrån ;)
 
2014-07-28 17:03   OBD
Hoppas verkligen att du fått tag på kängor som passar till årets vandring. För ett antal år sedan hade jag ett par kängor som var en aning för små. Det tog ett antal veckor innan mina stortår var normala igen.
Jag åker upp på söndag. Blir troligen inte Sarek i år. Vandrar ensam och min hustru föredrar att jag vandrar där det finns litet bättre mobiltäckning. Siktar mot Abiskofjällen. Men det har hänt tidigare att jag ändrat mig under resan upp och gått av i Murjek.:-)
Hoppas du får en fin vandring!
 
2014-07-28 23:11   easker
Ja, nu har jag mina egna skor tack och lov, så det ska inte bli några sådana problem det här året!
Haha, ja jag förstår dig. Det är lätt att man blir lite kär i Sarek.. Det var längesen jag var i Abisko men jag minns att bl.a. Trollsjön var fantastisk!
Tack, och detsamma! :)
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.