Haglöfs Powerstretch Top



Tröja i tunn, elastisk microfleece


Tillverkare: Haglöfs
 
Betyg: 4.754.754.754.754.75
(betyg 4.75 baserat på 8 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: smidig,värmande,vindmotstånd

Minus:Röda tröjor bleknar

Kommentar: Inne på min andra powerstrech.Använder i första hand till längskidåkning med ett underställ under vid all träning i minusgrader,vid kallare än ca -20°C kompletterad med ytterligare ett lager ull.
Bästa träningströjan,håller för många tvättar i åratal.
Håller mej "torr" och det blåser ej igenom.

Plus: Passform och följsamhet. Funktion och värme.

Minus:Kostar lite väl mycket.

Kommentar: Det här är en riktig fullträff från Haglöfs! Vilken härlig tröja!

Passformen är perfekt och den är skön och följsam. Snygg också som redan sagt..

Plus: Kanonskön, snygg, funktionell

Minus:Inget

Kommentar: Ett kanonskönt och funktionellt plagg som dessutom är snyggt, vad mer kan man önska. Rekommenderas.

Kommentar: Min kära Powerstretch har jag använt nästan varenda eviga dag i snart 2 år. Jag är helnöjd med den och så är den snygg också!
Otroligt följsam och skön, lätt och lagom värmande!

Plus: Allt..

Minus:Priset isåfall,1000 pix är lite dyrt,skulle ligga på 7-800 kr högst..

Kommentar: ja vad kan man säga,den bästa tröja jag haft. Anväder den i skolan,på träningsrundan, i skogen,på längdtävlingar som förstärkingsplagg det enda jag kan gnälla på är priset men det är nästa värt att betala det för den konfort det innebär,mitt råd köp inte köp två så du kan ha nåt när du tvättar den.

Kommentar: Har tre stycken Powerstretch toppar som jag använder i princip varenda dag, På fest och i skogen och på berget, vinter är den en perfekt underställ under skaljackan vid hög aktivitet och sommar är den bra vid kalla kvällar vid berget!Finns det bätre?

Kommentar: Extremnt skönt plagg. Jag använder det både som mellanlager och som förstalager, allt efter väder och vind. Mycket nöjd.

Plus: passform, andningsförmåga, stort användningsområde

Minus:dragkedjan, möjligen

Kommentar: Haglöfs Powerstretch top är den mest användbara tröja jag nånsin haft.Den är gjord i tunna och elastisk microfleece vilket gör att passformen är suverän.Tröjan är tillräckligt fukttransporterande för att funka som underställ på vintern. På sommaren kan den bli lite väl varm och jag föredrar då en kortärmad tröja.

På vintern använder jag den som underställ vid toppturer. Dragkedjan går ner på bröstet vilket ger bra ventilation. Ullfrotte tycker jag blir för varmt.

Det jag uppskattar mest med tröjan är att den värmer skönt då man stannar till, till skillnad från vanligt craft-underställ som jag tycker kyler om man svettas mycket och stannar för en rast.

Tröjan funkar perfekt till och från träning, att dra på sig.

På fjället på sommaren utgör den ett bra och lagom tjockt mellanlager.Materialet är enormt snabbtorkande.

Jag har tvättat min säkert uppåt hundra gånger och kvaliteten är lika bra fortfarande (jag vänder den alltid ut och in).

Det enda negativa, möjligen är att dragkedjan fastnar ibland, men detta kan vara ett generellt Haglöfs-fenomen, enligt min erfarenhet av Haglöfs produkter.


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...