Haglöfs Hotlite Medium

» Ladda upp produktbild

Haglöfs Hotlite Medium


Tillverkare: Haglöfs
 
Betyg: 3.333.333.333.333.33
(betyg 3.33 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Varm, loftar ganska fort upp sig när den får komma ut ur packpåsen, billig.

Minus:Vikt och packmått.

Kommentar: Mycket bra pris/värme relation.

Ända riktiga nackdelen är väl att den inte är det minsta eller lättaste som finns direkt men så sällan som den kommer ut så bekymrar det mig inte så mycket.
Köldkragen är ett stort plus, ifs standard på en vindersäck men ändå!
Att den inte är dun ser jag som en fördel då den bibehåller mer av sin isolerande förmåga även om den blir lite fuktigt, detta gör behovet av ev fuktspärr mindre.

Min är slutänden i systemet med tre olika sovsäckar som jag kombinerar på olika sätt för att ha just rätt för rådande temperatur, de övriga är en haglöfs travellite och yttersäcken i FMs dubbelsystem.

Kom ihåg att inte förvara den nerpackad, du behöver dock inte lägga ner pengar på en storpåse till den, jag finner att en flyttkartång är mycket mer praktiskt då den är stapelbar.

Plus: Billig och bra kvalite'.

Minus:Lite tung och stor packvolym.

Kommentar: Jag har också mest gott att säga om min Hotlite. Med tanke på att jag gav 500 kr (rea) för den så har den varit klart prisvärd. Visst den har ganska stor packvolym och är lite tung men jämför man med andra säckar i den här prisklassen så står den sig väl. Den har hållt bra men jag har inte använt så jätte mycket (för varm för det mesta).

Plus: Prisvärd. Varm. Hållbar.

Minus:Tung.

Kommentar: Jag tycker, i motsats till recensenten till Hagl. Hot. Large att Hotlite är en helt OK säck för sitt pris. Jag håller med om att den är tung, men å andra sidan är det en väldigt varm säck (Extrem temp -18).
Min Hotlite höll i nästan 300 utenätter, sedan gav tyvärr dragkedjan upp. Det positiva med det var att jag fick tag i en Ultrapro 25 för 1000kr (mest pga tur och prutning)


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.