Haglöfs Nansen Fjell



Haglöfs Nansen Fjell Pant


Tillverkare: Haglöfs
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Passform, stryktålighet och trivselfaktor

Minus:Dåliga dragkedjor

Kommentar: Detta är nog den byxa jag använt mest av alla jag någonsin haft tror jag. På vandring i fjällen, på en skogstur nära hemmet eller till att bara slappa i TV-soffan med. Det är en byxa man gärna väljer att använda vid olika tillfällen.

Den är otroligt stryktålig och har överlevt sådant som med lätthet skulle ha totalförstört ett par jeans eller motsvarande. Passformen är perfekt och de skaver aldrig. Materialet torkar ganska fort om det blivit blött vilket är en klar fördel.

Det som är dåligt på dessa och som enligt mig är dåligt på de flesta Haglöfsprodukter är dragkedjorna. Jag förstår inte varför Haglöfs inte använder YKK som (samtliga!?) övriga märken i samma prisklass!? Ganska fort gick dragkedjan sönder i bakfickan och i vintras efter fyra års flitig användning gick även dragkedjan i gylfen sönder. Det är inte första gången för mig som dragkedjor går sönder på Haglöfsprodukter. Jag ringde till Haglöfs och berättade. De ville utan krusiduller laga detta och pröjsade frakten der till dem, lagningen och frakten upp till mig igen. Jag blev mycket glad och imponerad över det fina bemötandet och servicen. Bra garanti alltså! Nu är de som nya igen och kommer att hänga med länge till.

Hade Haglöfs använt bättre dragkedjor hade dessa byxor fått en 5:a, men nu blir det en 4:a i stället.

Rekommenderas!


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.