Mountain Hardwear Recon



Jacka i tre-lagers Conduit. Snölås i midjan. Ventilation under armarna. Liten nätficka på armen. Tre stycken fickor fram med sköljsäkra dragkedjor, täta. Innerficka. Fleece i kragen.


Tillverkare: Mountain Hardwear
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Min första skaljacka, tänkte inte efter särskilt mycket innan jag köpte den men den har fungerat bra överlag under två år nu. Har använt den främst till paddling, vandring och skidåkning.

Dragkedjorna i fickorna skaver lite under avbärarbältet då jag bär stor och tung ryggsäck, som tur är ligger jackan mest nerpackad.

Hjälmen får plats under luvan, men det är inte gott om plats, men funkar helt klart. God passform på luvan annars.

Fleceen i kragen är skön, så länge den är torr. Om jag jämför med andra jackor jag sett är det mycket flecee i halsen på denna, inte bara som skydd mot dragkedjan.

Det står att fickorna ska vara täta, och det är de, lite för täta. Vatten kan ju trots allt komma in via dragkedjan och dessvärre kommer det inte ut igen vilket leder till en vattenpöl i botten av fickan.

Ventilationen under armarna fungerar bra.

Hade jag köpt en jacka idag hade jag nog inte köpt denna, men det är absolut ingen dålig jacka, speciellt inte för skidåkning.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.