Stockholm-Uppsala

Hejsan

Är det någon som har tips på var man kan slå upp ett tält eller två i trakten mellan Uppsala och Stockholm?

Vi är några gamla lumparpolare som i all anspråkslöshet tänkte träffas ett dygn och grilla kött och ljuga lite om livet. Och se om vi fortfarande mäktar med en kall och fuktig decembernatt i tält utan att längta hem... Funnes det en sjö i närheten där man kunde kasta lite efter aborre så vore det en välkommen knorr.

Eftersom vi alla har jobb och familj och annat elände blir det en enkelnatt, och vi har inte tid att vandra någon längre sträcka. Så gärna hyfsat nära väg och parkering (högst ett par tre kilometer), men inte mitt i elljusspåret om man säger så...;-)

Alla tips mottages tacksamt!
 
Tackar för tipset! Mellan Uppsala och Stockholm ser det ganska urbant ut. Runt Fjällnora verkar det rätt OK både enligt beskrivning och om man kikar på kartan. Men man får såklart ta sig en bit från själva friluftsområdet så man inte får tre skolklasser på friluftsdag trampar ned lägret. Helst skulle vi vilja hitta något längre söderut. Sigtunatrakten eller något. Men där ser det tajtare ut på kartan. Jag får kolla vidare på Google maps.Tänk vad praktiskt om de kunde tillhandlahålla grafisk presentation av antal hundpromenader per kvadratmeter eller liknande... ;-)
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.