• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Skäligt pris för en havskajak Artisan millennium 2000?

Hej
Jag funderar på att köpa en begagnad Artisan millennium 2000 och vill kolla här om någon kan säga att priset på 12500 kr är OK?

Havskajaken är mer än 10 år (gissar på ca 15 år).
Den är använd ca 2-3 ggr/år senaste 10 åren.
Den är inte polerad de senaste 10 åren.
Roder och skädda fungerar felfritt.
I priset ingår paddel och sittbrunnskapell
Har alltid förvarats under tak.
Inga större repor eller skador på skrovet.

Tack på förhand!
Maria
 
Passar den brukaren så visst kan priset vara OK. Hur mkt kommer den att lastas? Köp inte en högvolymskajak om du inte behöver. Finns åtminstone en bra gammal tråd att läsa om modellen,

Thure
 
Senast ändrad:
12500kr för en 15 år gammal kajak låter lite dyrt i mina ögon så det gäller nog att du hittar en köpare som verkligen villl ha just en sådan kajak om du ska få de pengarna. Många andra nya kajaker har gått ner i pris under senaste åren men pris uppstår ju när köpare tycker det är tillräckligt billigt och säljare tillräckligt dyrt. Svårt att säga med begagnande sällanköpsvaror.

/Patrik
 
Ursäkta, då är mitt svar detsamma fast med andra sidans glasögon, att det låter lite dyrt för en så gammal kajak men vill du verkligen ha den modellen så är det kanske värt pengarna för dig. Det finns andra modeller av nya kajaker i samma prisklass. har du provpaddlat den så den passar dig och din kropp?
Ditt val!
 
Priset är kanske lite högt, men den viktigare frågan är om den passar. Artisan Millenium är nog lite stor för de flesta kvinnor.