• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Samåkning - Är det någon som har en plats över Stockholm-Sarek

Hej! Vanligtvis brukar jag ta nattåget till fjällen. Men på grund av Coronan så vill jag helst undvika det i år. Därför undrar jag om det är någon som har en plats över i sin bil mellan:

Stockholm (Södertälje) och Sarek (helst Kvikkjokk, men det spelar inte så stor roll).

När: Någon gång mellan lördagen 11 juli och söndagen 9 augusti.

Gärna så snart som möjligt, och minst tio dagar. Det skulle funka att åka med bara ena sträckan också. Jag har körkort och körvana och hjälper gärna till att köra om det behövs. Detta inlägg gäller bara själv resan. Vandra gör vi var för sig.

Må gott!
Daniel
 

Logga in