• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Sällskap i Stockholmsområdet

Hej!

Jag har ett jobb med udda arbetstider och har sällan möjlighet att engagera mig i någon sport eller aktivitet som innebär regelbundna träffar.

Jag tycker om att koppla av i naturen och då i synnerhet genom korta och längre vandringar, kajakturer, cykelturer eller helt enkelt bara utflykter med promenad vid natursköna platser eller upp på bergstoppar för att avnjuta utsikten.

Söker på detta sätt dig, man eller kvinna; som liksom jag; gärna skulle vilja ha sällskap på turen då och då.

Jag är 36 år och är född och uppvuxen i Norrland men bor i Täby i norra Stockholm. Jag har både körkort och bil och kan med lätthet ta mig runt beroende på vart vi ska.

Hör gärna av dig!
 

Liknande trådar