• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Norska äventyraren Jens

Minns ni Jens som SVT sände förra vintern? Han var själv ute i vintern och åkte skidor (ibland hade han en hund med sig) och besökte bl a Sylarna i 3 månader. Nu visar SVT ett nytt äventyr då åker han med hundspan från Finland till Norge och åker igenom Kungsleden på vintern. Sök pä svtplay "Jens i vildmarken". Såg alla avsnitt nu på kvällen. Rekommenderas.
 
Suverän serie ! Inga problem för mig att se Avsnitt 4. Innehåller en del scener om rävjakt och fiske, och det ser ut som att det är filmat i Sarek ? Han fick inget. Gissar bara såklart. :cool::)
 
Trådstartare Liknande trådar Forum Inlägg Startad
Norrbottningen Älgskogen från norska Engerdal :) Böcker, film, media 5

Liknande trådar