• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Lite is i Rjukan..

[email protected] (Lasse Söder)

Gäst
Idag 5 / 12 var det ca 10 minusgrader i Rjukan, och det fryser till överallt. Pga ovanligt varm november är det betydligt mindre / tunnare is än normalt, speciellt nere kring Rjukan samhälle. I Gausdalen och andra högt liggande områden går det att klättra, men det är tunt / dålig is för att leda. Just i gausdalen ser det ut att kunna bildas ovanligt många frihängande pelare i år. Det är max 2 cm snö, men det är spått snöfall i veckan. Om det stämmer och kylan fortsätter blir det nog ganska fint till jul.
 

[email protected] (Björn)

Gäst
Toppen!

Botten !


Att man inte är i Rjukan under lucia. Men ett mycket bra initaiativ att ha lite israpport på utsidan.


Det skulle behövas ett isklätterforum så att inte rapporter föll bort ibland all annan intressant information. Det kanske rent av finns intresserade personer som kan tänka sig att rapportera in från olika områden där de håller hus.


Tack Lasse


Björn Klaar (Nyköping)
 

Liknande trådar

Logga in

Tips!