Klippa/ såga/ hugga/ bryta helt ok?

Vill bara uttrycka mitt tack till alla idioter som vid alla grillplatser bryter av grenar på träd och klipper av stammarna på spädbjörkar för att göra ved och grillpinnar. Ni har verkligen förstått det här med att njuta av en oförstörd natur. Måttet var rågat när jag sist var på Bodagrottan och såg att björkarna vid grillplatsen var stympade. Det finns prima björkved i skogen. Färska legor och sly. Varför ta där växtligheten just har börjat ta sig? Är det vackert att titta på kapade och förstörda träd medan man grillar?
 
Resonemanget är enkelt de bor inte där och sannorlikt tyckte de som gjorde det att naturen mest var ett hinder mellan snabbmat, tv och annat viktigare.
Somliga måste oxså ha ett huggobjekt för häftigaste kniven.
 
Senast ändrad:

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Tävling: Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips