Smarrig Tonfiskröra i baguett

Smarrig Tonfiskröra i baguett

4 ägg
1 rödlök
1 burk tonfisk i olja
4 msk kapris
grovmalen svartpeppar
salt
ca 1 dl majonnäs

Hårdkoka äggen och hacka dem. Hacka rödlöken. Blanda ner tonfisken - mojsa sönder med gaffel. Tillsätt kapris, grovmalen svartpeppar och salt. Tillsätt slutligen majonnäs för att binda samman röran. (Du som är på slanka linjen kan ta hälften lättmajonnäs och hälften gräddfil)

Ta med tonfiskröran på friluftsturen eller pic-nicen. Lägg röran i färska baguetter och drick gärna lättöl till. Det smakar jättebra på friluftsturen eller picnicen.

Typ

Övrigt

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in