Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Smarrig Tonfiskröra i baguett
4 ägg
1 rödlök
1 burk tonfisk i olja
4 msk kapris
grovmalen svartpeppar
salt
ca 1 dl majonnäs
Hårdkoka äggen och hacka dem. Hacka rödlöken. Blanda ner tonfisken - mojsa sönder med gaffel. Tillsätt kapris, grovmalen svartpeppar och salt. Tillsätt slutligen majonnäs för att binda samman röran. (Du som är på slanka linjen kan ta hälften lättmajonnäs och hälften gräddfil)
Ta med tonfiskröran på friluftsturen eller pic-nicen. Lägg röran i färska baguetter och drick gärna lättöl till. Det smakar jättebra på friluftsturen eller picnicen.