Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
600 g laxfilé
1 dl olivolja
2 potatisar
1 liten zuccini
2 tomater
2 dl oliver, svarta och gröna
100 g fetaost
1 kruka basilika
2 klyftor vitlök
salt och vitpeppar
Tillagning:
Skär laxen på längden i fyra avlånga remsor och pensla dem med olivolja.
Skär grönsakerna i grova pytt i pannabitar.
Plocka loss bladen från basilikan och finhacka stjälkarna.
Skär fetaosten i tärningar.
Stek potatisen i olivolja några minuter tillsätt sedan zuccini.
Pressa vitlöken över och tillsätt basilikastjälkar, tomater, oliver och fetaosten.
Dra av från värmen, salta och peppra.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
4 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer