Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
600 g laxfilé
1 dl olivolja
2 potatisar
1 liten zuccini
2 tomater
2 dl oliver, svarta och gröna
100 g fetaost
1 kruka basilika
2 klyftor vitlök
salt och vitpeppar
Tillagning:
Skär laxen på längden i fyra avlånga remsor och pensla dem med olivolja.
Skär grönsakerna i grova pytt i pannabitar.
Plocka loss bladen från basilikan och finhacka stjälkarna.
Skär fetaosten i tärningar.
Stek potatisen i olivolja några minuter tillsätt sedan zuccini.
Pressa vitlöken över och tillsätt basilikastjälkar, tomater, oliver och fetaosten.
Dra av från värmen, salta och peppra.
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...
Det är när mobilen sätts i flygplansläge inför 9 dagars batterispar som det slår till. Jag lämnar världen nu. Det är ett avsked som skrämmer, smärtar ...
3 kommentarer
En fjällvandring kanske flyktigt bara handlar ofta om att förflytta sig mellan punkt A. till punkt B. och vad som händer däremellan. Om man däremot ...
5 kommentarer
Med Husum passerat och bara sol i väderleksrapporten närmade jag mig höga kusten. Vid skagsudde urskilde sig då höga öarna på andra sidan ...
1 kommentar
Vi från Skåne Vandring Community har vandrat längs West Highland Way (WHW, även kallad) under vår årliga långresa. Den klassiska leden längs med de ...
Hold your horses…eller Sakta i backarna!
Jag sitter vid jokken Njabbejokkå vid backen ned till Suorva. Jag sitter här och pustar efter den mycket ...
6 kommentarer