Fyllda pitabröd

Av: Nummer 13

Pitabröd fyllt med sallad, tomattärningar samt finskuren tjälknöl. Medtag även en dressing gjord på matlagningsyoughurt, riven pepparrot efter egen smak, salt och peppar. Fantastiskt gott.

Friluftsmat:Pulvermos med kassler, salta jordnötter och hackade soltorkade tomater. Till detta en sås på vatten buljongtärning (sort efter eget tycke), torkad mkt finhackt svarttrumpetsvamp (1 msk/4 dl vatten), red med maizena mjöl utrört i lite vatten och smaka av med salt o peppar. Särskilt gott efter en lång dag på fjället.
Typ:

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.