Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Pitabröd fyllt med sallad, tomattärningar samt finskuren tjälknöl. Medtag även en dressing gjord på matlagningsyoughurt, riven pepparrot efter egen smak, salt och peppar. Fantastiskt gott.
Friluftsmat:Pulvermos med kassler, salta jordnötter och hackade soltorkade tomater. Till detta en sås på vatten buljongtärning (sort efter eget tycke), torkad mkt finhackt svarttrumpetsvamp (1 msk/4 dl vatten), red med maizena mjöl utrört i lite vatten och smaka av med salt o peppar. Särskilt gott efter en lång dag på fjället.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
4 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer