Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
700 g Lövbiff
Torkad svamp (t.ex trattkantareller)
Marinad av:
1½ dl soja 1 msk tomatpuré, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 dl vatten
Gräddsås i påse
Serveras med pasta eller ris
Förbered hemma: Marinera lövbiffen ca 10 timmar, Låt rinna av ordentligt (i durkslag) Torka det råa köttet i ugn, 50 grader, ca. 15 timmar. (Lägg på ett stekgaller gärna med långpanna under).
Ute: Blöttlägg köttet och svampen en bra stund före tillagning. Koka sedan ca 30 min i lite vatten. Häll av vattnet. Gör i ordning såsen och häll den över köttet och svampen. Servera med pasta eller ris.
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
1 kommentar
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...
Det är när mobilen sätts i flygplansläge inför 9 dagars batterispar som det slår till. Jag lämnar världen nu. Det är ett avsked som skrämmer, smärtar ...
3 kommentarer
En fjällvandring kanske flyktigt bara handlar ofta om att förflytta sig mellan punkt A. till punkt B. och vad som händer däremellan. Om man däremot ...
5 kommentarer
Med Husum passerat och bara sol i väderleksrapporten närmade jag mig höga kusten. Vid skagsudde urskilde sig då höga öarna på andra sidan ...
1 kommentar
Vi från Skåne Vandring Community har vandrat längs West Highland Way (WHW, även kallad) under vår årliga långresa. Den klassiska leden längs med de ...
Hold your horses…eller Sakta i backarna!
Jag sitter vid jokken Njabbejokkå vid backen ned till Suorva. Jag sitter här och pustar efter den mycket ...
6 kommentarer