Nyheter > 365 äventyr på 365 dagar

365 äventyr på 365 dagar

I söndags den 1 februari gick Louise Östberg i mål. Under ett år har hon genomfört ett vardagsäventyr om dagen. Målet var att leva ett äventyrligare liv.

Det 365:e äventyret blev en topptur i pannlampans sken runt Ramundberget. Louise och maken fick ett magiskt åk ner i fjäderlätt pudersnö precis i gryningen när det sakta blev ljusare över fjällen.

- Äventyr i vardagen är något jag alltid gjort och jag ville utforska om summan av många små äventyr kunde vara lika stort som ett stort äventyr. Projekt har lett till att jag och familjen insett att vi vill leva ett liv där äventyren är nära och där naturen är en naturlig del av vardagen, säger Louise Östberg.

Äventyren har varierat – allt ifrån kajak, löpskor på fjället, isklättring i London under tjejresan, topptur innan resten av familjen vaknade i fjällstugan, cykling med barnen i cykelvagn, på hästryggen, med våtdräkten på eller med pannlampa och långfärdsskidskor en sen kväll i månskenet. Äventyren har varierat efter årstid och genomförts i den miljö Louise råkat befinna sig just den aktuella dagen.

- Visst kommer jag att sakna projektet, men jag tror att den beteendeförändring som började kring dag 100 där jag gick från att kämpa med att hitta på ett äventyr om dagen till att leva ett äventyrligare liv där äventyr började bli vardag numera är permanent hos mig. Och mitt äventyrligare liv tar inte slut bara för att de här 365 dagarna är slut – det har bara börjat, fortsätter Louise Östberg.

Här är pdf på alla äventyr Louise gjort.

Louise.  Foto: Petra Kyllerman

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2015-02-03 16:11   niklas.axelsson
Vilket underbart sätt att leva. Lite avundsjuk är man allt :-)
 
2015-02-04 12:32   KLAGER
http://365vardagsaventyr.wordpress.com/
 
2015-02-04 13:02   Trottoarbonden
Imponerande, men det är såklart lättare om man slipper sitta på ett jobb mellan 8-17.

Jag mockar i mitt stall 7 dagar i veckan, räknas det som ett äventyr ?

:-)
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in