Bloggar > Charlieponkens Eskapader > Fann när jag ...

Charlieponkens Eskapader

Jag bor annorstädes men jobbar en del i stockholmstraken. Då föredrar jag att övernatta ute i det fria.

Fann när jag vaknade att jag övernattat väldigt nära en sommarstuga

Hej!

I måndags var jag rätt sen ut till platsen där jag hade tänkt att jag skulle försöka hitta mig ett bra ställe att sova på. Stället jag fann var det väl inte något större fel på. Det tyckte jag iaf inte på kvällen.

Bilden är dock tagen när jag skulle packa ihop dagen därpå.

På morgonen fann jag dock att jag övernattat väldigt nära en sommarstuga, om det tom var på tomten är jag osäker på, när jag tittade på en fastighetskarta senare var fastigheten dryga 20000 kvadratmeter stor. Det var inte på en gräsmatta, men så ser ju inte alla tomter ut. Nu var det säkert ingen i sommarstugan, då hade säkert något lyse också avslöjat den för mig i kvällsmörkret.

Ganska nära bakom granen stod stugan:

Anledningen att det blev så här är att jag hade kollat på ett ställe på nätet och sedan försökte ta mig dit. I verkligheten är det dock inte alltid så lätt att ta den väg som ser nära eller bra ut på kartan. När jag då passerade stället jag valde att sova på tänkte jag att jag skulle ändra min plan och slå mig ner där istället.

Jag delar inte denna plats, för jag tycker inte att det var ett speciellt bra ställe att övernatta på. Lärdomen är väl att göra ännu bättre research framöver.

Inlagt 2019-03-02 18:54 | Läst 2965 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!