Album > Högländaren > Gotlandsturen > Packad å klar ...

Packad å klar för avfärd (Nästan)

Album: Gotlandsturen (visa som bildspel)

Startskottet går för färden mot de gotländska vidderna! Känns fint och känslosamt på samma gång. Tankarna går mycket till Josefins minne...
(Logga in för att skriva en kommentar)
2017-01-28 16:10   Discovery
Betyg: 5
Bikepacking på svenska.Med 5 liter vatten klarar man sig nog från Atlantic City til Rawlings via Great Basin. Great Divide 2018 kanske?
 
2017-04-20 22:18   Högländaren
Hej Stefan!
Tack för din kommentar! Den är ju lite svår att kortfattad och svår att förstå men med hjälp av mitt sjätte sinne och internet så fattar jag en del. Det är nog en fantastisk upplevelse att cykla i USA men det gäller ju att ta sig dit också! Sen är jag ingen tävlingscyklist och har inget intresse i det heller utan vill ha en helhetsupplevelse i min cykling. Det har du säkert redan listat ut men nu vet du iaf. Vad jag läst om den cykeltur du nämnt så är den på ca 400mil. En sån tur kanske kräver ca 3 månader om man ska kunna uppleva en del på vägen också! Sen möter man säkert en hel del trevliga människor på vägen och social kontakt brukar dra ut på tiden, men det gör det ännu roligare!

Kanske jag stabiliserat mej till 2018 och har hälsan i behåll! Just nu pluggar jag till elektriker och har det ganska hektiskt och knapert men hoppas på jobb efter sommaren. Sorgen efter Jossan (Josefin) har spökat i mitt huvud sen hon gick bort och har tagit på krafterna en hel del!

Hoppas du förstår mitt svar och ber om ursäkt att jag är så sen med det, men som sagt jag har varit lite ur balans på många olika sätt. Josefins bortgång, Inflammerad balansnerv, studier och praktik, min sambo som har kronisk njursjukdom, m.m. Jag är dock starkt på väg tillbaka i livet. Simmar 3000m/vecka och cyklar 12,5 mil/vecka. Det är min livskraft just nu!😀👍
Vi hörs säkert igen!

Ha det så gott och önskar dig fina cykelupplevelser i sommar!
Vi hörs säkert igen!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar