Lodjurshonan var

Album: Outdoor-livet i Sverige

Åkte till viltparken i Järvsö för att övningsfotning rovdjuren i snö,sol och skugga - bra att varalite förberedd tills den dagen man sitter ute i skogen och väntar i ett gömma. Det var inte så många i parken denna helgen, så man fick bra kontakt med denna vackrar honan - riktigt pratsam var hon :)
(Logga in för att skriva en kommentar)
2015-03-25 12:58   såg
Betyg: 5
Snygg bild.
Hoppas du träffar på någon ute i det fria.
 
Svar 2015-03-29 11:40   sportychic
Tack Torgny..o ja, det hoppas verkligen jag med... vore alldeles underbart att få användning av "övningshelgen" i Järvsö
 
2015-03-25 15:14   OBD
Betyg: 5
Härlig bild!
Jag var där för ett antal år sedan, men lyckades inte komma så nära lodjuren. Hade i och för sig bara ett kort teleobjektiv.
Egentligen tycker jag inte om djurparker och instämmer i Torgnys kommentar:"Hoppas du träffar på någon ute i det fria".
 
Svar 2015-03-29 12:05   sportychic
Tack Bertil :) Denna fina lo-damen kom ner till mig vid gärdet..,hon var rätt så pratsjukt så som vi tjejer kan vara ibland.. ;)

Jo man önskar ju att alla vilda djur fick va ute i det fria där de har det som bäst, men så är det alltid inte idag.... tycker järvsöparken (som också arbetar med bevarande av vilt) är en av de bättre parkerna som finns för vilt i sverige. Och inte får man glömma att om vi människor skall kunna utveckla någon sorts relation, vetskap och förståelse till vilda djur så behöver vi också på något sätt kunna komma dem närmare.

Att få plåta vilda djur ute i det fria (och då tänker jag inte på någon drive-through-safari-med-gigantisk-telezoom) är en liten dröm jag har.... då gäller det att snabbt kunna få koll på inställningarna om det skall bli bra, så hoppas man lärde sig ett och annat från den helgen :)
 
2015-03-31 11:43   seobserver
Betyg: 4
Gott porträtt av vår stora katt.
 
Svar 2015-04-10 08:32   sportychic
Tusen tack för det du - ja hon var riktigt fotogen den dagen :)
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook