• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Vana långfärdsåkare

Efterlyser vana långfärdsåkare som innehar säkerhetsutrustningen som gäller vid långfärdsskridskoturer, och att man har kapacitet att kunna åka minst 4 mil om väder, och isförhållande förutsätter det! Principen är: ”fånga dagen”! Jag bor i strax nedanför Järvsö, och tillhör gruppen entusiasterna som är beredda att åka till platser där fina skridskoisar finns under säsongen. Har en "skridskotursradie" på ca 40 mil, och då övernattar jag på vandrarhem.

Skridskohälsning
Inge