VÄTSKE RYGGSÄCK

hejhej är på jakt efter en vätskerygga som ska lämpa sig för cykling och löpning. några krav är fickor i höftbältet. Och några liter pack utrymme.
förhoppnings vis ska den finnas att köpa i stockholm och inte kosta allt för mycket.
tack
 
Hittade en Haglöfs LIM L till halva priset för ca ett år sedan. Har blivit ett bra mellanalternativ som vätskesäck för min del. Går att få tag på för 595 + ev frakt. OBS, följer inte med någon blåsa. Den påstådda lastkapaciteten 20 liter ska du ta med en stor nypa salt ;-)

För löpning föredrar jag mitt mindre alternativ, kommer inte ihåg märket, som rymmer 2 liter vätskesäck å kanske en banan eller så. Utanpå finns fäste för baklampa + gummicord för jacka.

Kolla så många alternativ som möjligt och fundera över vad som är absoluta krav och vad som är önskemål.
 
Haglöfs Endurance?

Springer och cyklar med min Haglöfs Endurance sedan ett tag. Är mkt nöjd med den. Sitter bra, skönt brett midjeband, låt gå för att fickorna på bandet hamnat lite väl långt bak, men det är väl den enda negativa jag har att säga om den. Komplettera med en 3lit Widepack vätskeblåsa från Source så har du en fin kombo.
Finns för 760:- på bla http://www.getout.se
// Oskar
 
Kolla på http://www.litepac.com Jag har själv haft en litepac 27. Mycket bra rygga för det ändamål du tänkt dig. Höll riktigt bra gjorde den åxå. 3 års i stort sett dagligt användande både till vardags o på fritiden med mycket cykling o löpning. KIMM säckarna ska åxå va bra enligt några jag känner.

/Anders
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.