• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Vad vill du kunna göra med dina "Kottar" ???

"Kottarna" är ibland en het fråga här på utsidan ;)

Vad skulle du vilja kunna använda dem till ???

Med vänlig hälsning Patrick
 
Haha, trodde jag svarade i "Fritt forum-tråden" admin får gärna ta bort mitt inlägg!

Sorry

Mvh troswe
 
Det är väl bra som det är med de digitala kottarna.
IRL kottar, torkade är ypperliga eldstartare.
go tur

De digitala kottarna är också IRL.
Eller menar du att den här webbsidan inte finns i verkliga livet?


En illustration av de digitala IRL kottarna på utsidan.se vore trevligt tycker jag. Så man kan titta på sin hög med kottar och inte bara se en siffra.
 
$$$

Kottarna borde omvandlas till någon form av rabattpoäng att användas vid köp av friluftspryttlar på nätet. Kottar Irl, fungerar utmärkt som bränsle till grillning! ...eller så kastar man dom på grannens katt och på äldre systrar!
 
En illustration av de digitala IRL kottarna på utsidan.se vore trevligt tycker jag. Så man kan titta på sin hög med kottar och inte bara se en siffra.
Tycker att det verkar vara en bra ide men det måste vara en tydlig bild på att det är just KOTTAR, då det annars kan tolkas som en annan sorts "hög" ...de som är väldigt aktiva på utsidan.se kommer att få väldigt stora kott(skit)högar och kanske bli betraktade som sådana! ;)
 
Jag skulle vilja kunna växla in kottarna mot ex bronsmedlemsskap men jag förstår ju också att kottarna inte kan jämföras med cash...
 
Jag såg att jag snart har 14000 kottar så det borde ju gå att växla in till en uppgradering utav medlemskapet. Jag skulle säkert ha mer användning för bloggfunktionen än en hög med kottar liggandes till ingen nytta...
 
Något av det tristaste som finns är när man läser ett inlägg i forumet med massa frågor och sedan när man tittar in några dagar senare så har vederbörande bara varit inloggad just den dagen hen postade inlägget. efter några månader så har vederbörande inte loggat in ännu.
så kan det även se ut efter vederbörande har fått sitt svar, puts väck.

tycker även det är skit trist med alla icke ifyllda profiler. ingen bild ,nada!
Sådana har jag tillåme sett göra inlägg i Mötesplatsen...........
såna här saker gynnar inte utsidan ett dugg!

Tänk om hjärnorna bakom denna kanon sida då gör så att för att göra vissa saker på utsidan tex göra inlägg men även svara. blogga med kanske begränsning. lr köpa 50% av medlemsnivån me kottar m.m så måste man ha en viss del kottar.

sina första kottar för att tex skriva i forumet får man genom att fylla i sin profil en viss procent.

Hade huvudvärk vid detta inlägg så ursäkta om ja va lite luddig ;)
 
Inte för att jag förstår vad kottarna är bra till, men det verkar vara bra att ha många... Skulle man kunna offra några av sina egna kottar för att minska andras innehav? Ett kottkrig alltså?
 

Logga in