• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Tips från SSRS

Såg att SSRS i Arkösund letat rätt på en paddlare och i samband med detta även hittat en flytväst.
Deras tips var att märka flytvästen för lättare identifiering. Gissar att dom avser ägare och ICE, kanske också något om flytetyget vi sitter i.
Detta är en tanke som aldrig slagit mig, men nu ska jag märka "allt" som kan simma iväg från mig.
 
Bra tips, det kan ju vara bra både när prylarna och ägarna kommer bort. Får märka upp lite jag med..
 
Jag har märkt rätt många av mina kajakprylar med namn och telefon. Antingen Dymo eller broderade tyglappar (kommer inte ihåg var jag köpt dom).

När flera personer har lika eller nästan lika packpåsar, handdukar, kapell, flytvästar, paddlar, kök, vattendunkar är det lätt ta fel om prylarna inte är märkta.

Edit
Har även märkt ispiken och långfärdsskridskorna. Med 10-15 nästan lika ispikar fast olika längd i bussens bagageutrymme är det flera som tagit fel när vi kommit hem
.


Per
 
Det är ett mycket bra tips som mina SSRS kollegor ger det kan spara massa tid och arbete om vi drar igång ett sök när vi hittar tex en tom flytväst och så har den bara blåst bort och ägaren är OK vilket vi då kan få veta med ett tel samtal så kan vi vara redo om något allvarligt händer så hoppas många anammar detta tips.
 
Att på något sätt märka gympapåse, ispik, paddel m,m, med namn är det nog många som gör men det som verkligen slog ner i mig var att även skriva in ICE.

Flaxar min flytväst iväg kan jag alltid ringa närmaste SSRS station och informera. MEN om dom hittar min flytväst med mig i, livlös och död, då kan det vara en lättnad att inte behöva söka och fundera på vem som ska kontaktas.
Tack Lico för ditt jobb inom SSRS
 

Logga in