• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Sällskap på livsresan

Hej alla!

Jag är ny här och försöker förstå hur det fungerar. Är en aktiv, naturälskande skärgårdskvinna på 50+ som dagligen njuter av livet, helst ute i naturen och gärna på sjön, men jag saknar någon att dela mina upplevelser med. Bor på landet i eget hus med skogen runt knuten, har stor erfarenhet av vildmarksliv och gillar alla möjliga utomhusaktiviteter som sker på naturens villkor utan stress och oljud. Ska vi hitta på nånting tillsammans? Hör av dig i så fall!
 

Logga in

Tips!