• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Ridning på korsika med UCPA - rekommenderas?

Är det någon som har varit med UCPA till korsika på ridturerna de arrangerar?

Hur har det varit isåfall? Hur var hästarna - pigga, vältränade, utbildade, roliga? Hur bodde man? Vad var allmän intrycket - något att rekommendera?

Vi pratar inte franska men har lång erfarenhet av ridning.

Linda
 
Synd att ingen svarat på tråden. :( Jag är själv grymt sugen på att testa den ritten men har inte så lång erfarenhet av ridning .Skulle ändå vara intressant att få höra någon som varit iväg på safarin.
 
Hej, Hoppas du hittar nagon ridintresserad!?

Sjalv ar jag intresserad av att komma i kontakt med tennisintresserade som ska resa med UCPA, Lacanau, i sommar!? :) Har du nagot tips pa hur jag kan soka upp sadana personer har pa Utsidan?

Robert
 
Trådstartare Liknande trådar Forum Inlägg Startad
Exanimo UCPA Resor - Havskajak/Ridning- erfarenhet? Hästsport i naturen 0
avslutad120523 Rida på Kebne med Islänning ? Hästsport i naturen 1

Liknande trådar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook