• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Repkompis KC Telefonplan

Jag är en 24 årig kille som klättrar leder mellan 6B-7A. Jag gillar både topprep och led. Men söker någon att klättra med på Telefonplan. Försöker köra 3 gånger i veckan. Alltid en helgdag och vilka vardagar det blir brukar variera från vecka till vecka.

Vilka grader du klättrar spelar ingen större roll för mig och jag väger ca 75.
 
Hej!
Jag är en utbytesstudent från Schweiz. Jag är 18 år gammal och klättrar också till 7A, eller jag klättrade det i Schweiz och jag har rött kort.
Jag vore jätteglad att klättra med dig.

Med vänliga hälsningar Timon
 

Logga in