• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Nya vänner Hudiksvall

Hej!

Jag är en tjej på 26 år som har bott i Hudik i ca 4 år.
Söker nya vänner i Hudiksvallsområdet eller inom Gävleborgs/södra Västernorrland som gillar att röra på sig. Gillar själv att cykla, vandra åka längdskidor paddla kajak m.m.

Skulle vara väldigt kul att ha en vän som gillar att åka iväg och uppleva aktiviteter tillsammans, antingen över en helg, eller under någon vecka. Det kan vara allt från att ex cykla en tur i Norge, paddla i någon fjällsjö, åka och turskida i Abisko eller bara åka på äventyrsmässa i Stockholm

Öppen för det mesta. Har pojkvän och är därför inte intresserad av något mer än vänner!
 
Ja du, sitter i samma sits fast i västerbotten! Svårt att hitta tjejkompisar som vill ut i skogen, paddla osv. Hittar gärna på något, är t ex sugen på nordnorge, fjällvandra eller paddling, vart som helst =)
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.