• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här

Mjärde..?

Varför inte bygga själv?

http://www.nordisktfiske.se/?m=11&ID=12
Tänk på att du inte får använda en sådan utan tillstånd från den som äger fiskerätten i vattnet.
Har haft mjärdar med farsan vid sommarstugan där vi fiskade aborre med dom, dock bara någon gång om året när vi skulle ha gäster och inte hade tillräckligt med fisk hemma. Tänk på att den är jäkligt effektiv och om du tappar bort den så kommer den att fiska under långtid. När jag sålde stugan förstörde jag mjärdarna.
 
Hej
Tack för tipsen..jag håller med..men det är inte riktigt mitt fiske med mjärde..tänkte ha det vid liknande tillfällen som du beskriver...jag har själv minnen från när jag var lite grabb å fiskade med min far..när vi tog upp mjädern så var det alltid spännande..tänkte pröva det med mitt barnbarn..kanske blir det en blivande storfiskare !?

Hälsar Matte