klättrings kurs?

börja med mycket? :)

Du verkar vilja börja med mycket... (svarade på din multisportfråga...). Har du inte testa att klättra, så gå någon startkurs på t.ex. klätterverket här i sthlm. http://www.klatterverket.se/ (eller åk med mig en gång, skulle behöva komma iväg...), om du har testat men vill lära dig "uteklättring" vet jag dock inte om du inte måste vänta tills våren. Då kan du bl.a. gå Stockholms klätterklubbs kurser http://www3.utsidan.se/skk/kurs.htm .
 
Vänta till våren

Om du vill klättra tycker jag du bör vänta med att gå en kurs till våren. När man lär sig något, vad som helst, så är ju en tidig repetition viktig för att kunskaperna ska sitta kvar. Och det blir ju svårt med vårt klimat.

Mitt tips är att du börjar med att klättra inomhus i vinter bor du i Stockholm kontaktar du Klätterverket (www.klatterverket.se) eller Karbin (www.karbin.com) och går en topprepskurs, raggar upp ett par klätterkompisar och sätter fart. Bor du någon annanstans går du in på Svenska klätterförbundet (www.klatterforbundet.se/klubbarabc.php) och kontaktar närmsta klätterklubb för mer info var närmsta klättervägg ligger.

Då tror jag att du kommer att få ut mest av din kurs.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.