• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här

Fri naturguidning 1 timme från Umeå

Hej!
Jag undrar om någon har lust att följa med på en fri naturguidning i Granö, en liten by nära Vindeln ca. en timme från Umeå. Jag utvecklar GPS-turer med berättelser om växter, djur, ekologi och kulturhistoria. Jag har även en tur om överlevnad som är lite som en talandebok ut i skogen och man kan samla poäng med quizfrågor under turen. Turerna ligger på vandringsstigar eller är nåbart med kanot på Umeälven. Vi har skapat en app för det som heter "Meet Nature". Den finns redan i Android och vi har en provisorisk lösning också för Apple som man kan gå turer med. Alla turer är roliga och familjevänliga, så man kan komma med barnen.
Hör gärna av er om ni har lust! Jag behöver feedback om turerna för att kunna förbättra de.

Vänligen, Anne
 

Bilagor