Blir du den hundrade erövraren av finska kusten ?

I detta nu har det gets 97 diplom av det Blåvita Bandet (hit räknas med både kajak, K2 och kanot ) och ingen har ännu startat nu under denna säsong 2012 längs med den finska kusten...

Detta betyder att den tredje som nu i år startar sin paddling längs med Finlands kust blir innehavare av Blåvita Bandets diplom nr 100 och naturligtvis under förutsättning att de två föregående paddlarna slutför sin paddling...

Blir kanske du innehavare Blåvita Bandets hundrade diplom..?
 
Den hundrade erövraren

Den hundrade erövraren av Blåvita Bandet heter Kari Kehus, som paddlade sträckan från nord till syd dvs började i Torneå och slutade äventyret i Vederlax/Virojoki vid den finsk-ryska gränsen (både Blåvita Bandet och Skärgårdsbandet får paddlas i valbar riktning).


I skrivande stund har fyra personer (däribland en K2) sommaren 2012 erövrat den finska havskusten i enlighet med Blåvita Bandets regler och två kajaker är ännu på väg längs med kusten upp mot Torneå.


Skärgårdsbandet erövrades i år av en K2 dvs av herrskapet Reijo och Erja Nokelainen som för två år sedan sommaren 2010 i samma K2 paddlade den finska kusten.


Johan / Finlands Långfärdspaddlare
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.