• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Ton Sai, Thailand i sommar! Vill du med!?

Hejsan,
Jag funderar på att åka till Thailand, TonSai i sommar. Tänkte vara där kanske tre veckor och bara njuta av de fina klipporna. Tänkte att jag slänger ut ett inlägg här och ser om de är fler som ska resa ensam eller i grupp så kanske man kan tajma resan!
Jag kommer oavsett resa :)

Hör gärna av er!
c.j.l.svensson@gmail.com
 
klättring i Thailand

Hej, tyvärr ska jag inte till Asien förens nästa vinter men är du sugen på klättring i Thailand rekommenderar jag verkligen att åka till Railay - en liten ö utanför krabi. Underbar klättring, både för nybörjare och mer avancerade. Går att hyra utrustning där, även guide om man kommer dit själv.

ca,8min utanför railay beach finns även en klippvägg. man tar en longtailboat ut, simmar fram till klippan och sedan gäller det att dra sig upp för ett rep, vilket jag insåg att jag var alldeles för svag för men tillslut lyckades jag också. Där kan man leka lite och klättra utan att vara rädd att ramla då det värsta som kan hända är ett magplask. tips-simma med skor, går inte att klättra barfota där.

Hoppas fler ska dit samtidigt, om du är sugen på att åka till nästa vinter är jag definitivt intresserad.
mvh Jennifer
 
Tack för tipsen Jennifer! Ska helt klart finna den lilla ön, ska ju nämligen till områdena :)

Ja lätt om jag ska till dessa områden när du åker får vi se till att mötas upp! Nu gäller det för mig här hemma att komma ut mer :)
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.