TNF fusebox modern näverkont?

Det är just en ryggsäck du vill ha?
Annars finns det ju en del axelväskor av sk messenger-typ som ofta har ett midjeband så de hålls på plats när man cyklar, mer portföljläge för böckerna alltså. Typ Timbuk2, TNF, Patagonia m fl har fina såna väskor.

TNF Fusebox ser fin ut, har klämt lite på den i butik. Men som med alla ryggsäckar och böcker, det är väl att de "skvalpar runt" i väskan som gör dem slitna. Så knöla ner en tröja eller nåt som hindrar "skvalpet" i ryggsäcken är väl en idé, om den inte har några speciella fack/indelningar för böcker.

Eller såna väskor som är både portfölj och ryggsäck, typ denna från Haglöfs?
http://addnature.com/product.aspx?dept_id=0&pf_id=HAGLOFSMULTILAP_17

Sen finns det ju ganska många laptopanpassade ryggsäckar, de funkar bra för böcker också. Bra avdelningar/fack inuti, för annat plock än böckerna man har med sig. Spana på såna, Haglöfs, TNF, mfl.
 
Senast ändrad:
Messengerbag känns inte alls lika fältmässigt... Jag har aldrig ägt eller provat en dylik men ryggsäck tilltalat mig mer. Men man kanske är inskränkt, jag ska kolla runt lite i morron...
 
Studerar visserligen inte, men i jobbet är det mycket papper, mappar, laddare, frukostmackor mm samt en bärbar dator man släpar runt med. Har de senaste två åren dragit runt med en targus rygga (TARGUS GLOBAL EXECUTIVE BACKPACK 15.4# http://www.dustin.se/pd_5010085417.aspx ) Den både håller, samt skyddar datorn och är skön att bära!
 
Liknande trådar

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.