Problem med Kanotsport i Växjö?

Problem med Kanotsport i Växjö?

Hej alla!

I maj i år betalade jag i förskott för tillbehör till min kanot. Trots upprepade påstötningar och många löften om att sakerna ska skickas så kommer det helt enkelt inget på posten och snart är sommaren slut. När jag tagit upp det med bekanta i kanotsvängen så verkar fler ha samma problem.

Till exempel:
-Magnus Fischer arrangerade "Kajakdagarna" i Sthlm i 8-9 maj. Arrangemanget genomfördes helt idéelt, kostnaderna för utställartälten, markhyra etc skulle täckas av utställarna. Kanotsport har fortfarande inte betalat sin faktura trots upprepade telefonsamtal och löften
-Två personer som köpte en dyr K2-a hade mycket långdragna problem med leveransen som löste sig först efter långt gångna hot om juristinsatser

Har du eller nån du känner haft problem? Det känns trist om det är ett systematiskt sätt att göra affärer, att inte betala eller leverera.

Skriv in på BKKs forum http://www.bkk.se/viewforum.php?f=1 eller maila mig på johan44@hotmail.com Jag vet inte vad vi ska göra åt saken dock, om vi är många kanske vi kan göra en gruppanmälan till ARN?

Mvh!/J
 
Har inte hört om denna sorts problem men de två neumann agenturer som tidigare funnits har haft stora problem med leveranser och kvalitet.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.