Jag ska köpa ett gasolkök (klarar inte av allt sot som blir med spritkök, det har en förmåga att hamna överallt). Problemet är att det är en djungel av produkter och för mig som aldrig lagat mat på ett gasolkök är det ännu svårare att välja ut vad jag ska köpa. Jag har funderat på att köpa ett vanligt triangia, fast då med gasolbrännare. Det andra alternativet är att köpa ett primus technotrail II och köpa till kastruller och grytor allt eftersom. Det första alternativet har fördelen med att det är vindskyddat samt att hela köket ligge i ett smidigt paket så att ingenting kommer bort. Dock är triangia-köken relativt otympliga till foirmatet och ganska tunga. Fördelen med den andra typen är att det är litet och smidigt och kanske lite billigare.
Jag ska mest använda köket till matlagning under kajakturer och så småningom, till fjällvandring.
Blir glad om någon har bra tips eller invändningar att komma med!
Jag ska mest använda köket till matlagning under kajakturer och så småningom, till fjällvandring.
Blir glad om någon har bra tips eller invändningar att komma med!