Hej!
Undrar om det finns några av utsidans medlemmar som har handfast EGEN erfarenhet av rökning av kött, korvar eller fisk i hobbyrökar.
Röken är av typen eldstad-rör upp i sluttning- litet hus och byggd vid min sambos sommarstuga i början av 50-talet. Tyvärr finns inte byggherren själv kvar i livet och kan dela med sig av sina tips och knep så ni kanske kan hjälpa mig.
Rökning av kött och fisk av Bengt-Arne Schatz har jag och det är inte bokförslag jag är ute efter utan ER kunskap. Givetvis har jag sökt igenom forumet redan, men än så länge har det varit lite snålt med bra uppslag....
Så snälla hjälp mig!
Mvh Martin
Undrar om det finns några av utsidans medlemmar som har handfast EGEN erfarenhet av rökning av kött, korvar eller fisk i hobbyrökar.
Röken är av typen eldstad-rör upp i sluttning- litet hus och byggd vid min sambos sommarstuga i början av 50-talet. Tyvärr finns inte byggherren själv kvar i livet och kan dela med sig av sina tips och knep så ni kanske kan hjälpa mig.
Rökning av kött och fisk av Bengt-Arne Schatz har jag och det är inte bokförslag jag är ute efter utan ER kunskap. Givetvis har jag sökt igenom forumet redan, men än så länge har det varit lite snålt med bra uppslag....
Så snälla hjälp mig!
Mvh Martin