Satt och läst lite på http://www.freezerbagcooking.com efter tips i annan tråd. Handlar om att göra egen mat, typ real-påsar. En del recept, vilket kan förenkla lite för oss som vill experimentera lite..
Någon som beställt deras bok? Eller någon som vill sambeställa från landet "over the sea"?
Satt och blev fundersam över en ingrediens: powdered sour cream, dvs gräddfilspulver. Finns det någon sådan motsvarighet i Sverige? Skulle ju vara fint i en pastasås tex. Låter som en klassisk chipstillsats, men går det att köpa som pulver?
Torkad mjölk finns ju, så varför inte fil, gräddfil, creme fraiche? Jag försöker visserligen använda mat som är så lite processerad som möjligt, men jag har tyvärr ingen mjölktork... (Spraytorkar väl den på nåt sätt har jag för mig)
Någon som beställt deras bok? Eller någon som vill sambeställa från landet "over the sea"?
Satt och blev fundersam över en ingrediens: powdered sour cream, dvs gräddfilspulver. Finns det någon sådan motsvarighet i Sverige? Skulle ju vara fint i en pastasås tex. Låter som en klassisk chipstillsats, men går det att köpa som pulver?
Torkad mjölk finns ju, så varför inte fil, gräddfil, creme fraiche? Jag försöker visserligen använda mat som är så lite processerad som möjligt, men jag har tyvärr ingen mjölktork... (Spraytorkar väl den på nåt sätt har jag för mig)