Vertical, prenumerera?

Det europeiska klättermagasinet Vertical. Jag har bläddrat i den några ggr och tycker den verkar vara bra. Problemet är jag skulle vilja prenumerera på den, men hittar ingen hemsida eller liknande.
Vet någon om det går att få den i brevlådan och vart man isf vänder sig?

/K
 
Tack, men den den engelska versionen verkar inte finnas längre?

Tag kontakt via mail med förlaget (http://www.edigroup.ch/) angående den engelska versionen, de har haft hand om dem tidigare och om de inte har dem så kanske de kan lotsa dig vidare?

Själv så gillar jag den skarpt (men har den italienska varianten) och får den regelbundet i brevlådan utan några problem. Sista numret hade en trevlig special om bigwall klättring i Norge (Blåmann) samt trevlig klättring i Sardinien. Inte heller att missa is-goulotten i avdelningen Vertical Classic (de brukar beskriva någon klassisk alpin led i varje nummer).

Nästa nummer skall bli en Mt. Blanc special med klättring och även de italienska pillarerna..... själv väntar jag med spänning!
 
hur prenumererar man på climb?

...då tro? funderar jag på...annars gillar jag rock and ice också...både de magasinen verkar man behöva kontokort och dollar för att prenumerera på...och det har jag inte...hehe...så...heta tips från prenumerationsspecialister mottages tacksamt...
kram anna
 
Jaha, vill bara meddela att efter mail-kontakt med http://www.edigroup.ch/ så är jag numera prenummerant på Vertical (English version).
Det är en mycket trevlig mix av främst alpin och traditionell klättring med ett fokus Europa, vilket jag tycker är trevligt jämfört med många andra klättermagasin som handlar mest om USA.
Rekommenderas verkligen!

/K
 
Lär er tyska och franska

Det är synd att svenska klättrare bara kan läsa engelska, vilket är en anledning till utbudet av amerikanska klättertidningar i svenska tidskriftsaffärer. Av naturlliga skäl så bevakar ju inte dom den europeiska klätterscenen så bra.

Klettern och Climb (sic) är två bra tyskspråkiga magasin med fokus på klättring i stora och små klippor i mellan- och sydeuropa, men sommarnumret av Klettern hade även ett stort reportage om Bohuslän med en actionbild på Ulrika Tiegs som omslagsbild.

Googla på Rother resp. Bruckmann så kommer ni till förlagens hemsidor varifrån ni hittar prenumerationsanvisningar.
 
Nytt nummer i brevlådan idag och intressant special om Grand Capucin för den intresserade!?

För den som har kikat på lite bilder från våra klätteräventyr i en tråd på forumet här, så boka i det kommande nummer kring november, där det kommer att vara en Valle dell'Orco special artikel ;)

Läs lugnt!
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Felixl vertical explorer Klättring allmänt 2
Roger J Vertical Explorer Klättring allmänt 0
Tovetjarn "Vertical limit"? Klättring allmänt 30
sagaramatha Vertical Limit Klättring allmänt 5

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.