Vattentät gravidjacka?

Känner någon till något företag som säljer vattentäta jackor man kan ha när cyklar/är ute i naturen när man är gravid? Det verkar vara en klar lucka i marknaden.... Man kan ju köpa en i väldigt stor storlek, men eftersom de flesta modeller (även herr) numer är ganska figursydda får den bli gigantisk om det skall funka hela vägen till slutet av graviditeten.
Polarn & pyret har en parkas som är "vattenskyddad", men dels räcker ju inte det för friluftsliv och dels så är parkas inte sådär superpraktiskt.

Kan fö tipsa om dessa som säljer träningsbyxor för gravida, jag har beställt vintermodellen i fleece som ser jättebra ut! http://www.fitmaternity.com/maternity-clothes/t1.html
 
Hej

Du har ingen kille du kan låna av? Jag "snodde" min sambos Arc'teryxx (Alpha?) och den passade bra fram till månad 8. Sen var det plötsligt mitt i sommaren och 30 grader varmt...

Anorak kanske kan funka? Kolla på typ Blocket eller Tradera. Finns även mönster så att man kan sy själv men då blir det väl inte helt vattentätt gissar jag.

Poncho? Då får iaf magen plats...
 
Jovisst, jag kan låna en jättestor herrjacka, men poängen var liksom att jag hellre hade velat ha en jacka som passade mig + magen. Alldeles för stora jackor är ju ofta för stora även över axlar, armar mm.
 
Jo, men du kanske inte ska ha jackan så länge...

Här kanske du kan hitta en länk http://www.barnnet.se/produkter/gravid-mamma/jackor-for-gravida/

http://www.shoppinggatan.se/shoppingguiden/klader_for_gravida

Jag sökte på "jackor för gravida". Såg att det även fanns en hel del sidor för "jackor för storvuxna".

Tyvärr har jag ingen egen erfarenhet eftersom sambons jacka funkade den korta tid som jag behövde ha en. Men min mage var inte stor, kunde ha mina normala byxor nästan hela tiden, visserligen med en gummisnodd i midjan men ändå.

Lycka till!
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.