• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Tromsö Juni

Vi är två grabbar som åker till Tromsö 2:e-7:e Juni för att vandra, cykla mountainbike, paddla havskajak och åka på valsafari. Dessutom är Tromsö Norges pub/bar-tätaste stad så det lär bli en hel del fest också under midnattssolen. Hör av er om ni är sugna på att hänga på.

lmcericson@hotmail.com
 
Oh

Ha en fin tur till Tromsø, det är riktigt fint där, glöm inte att kika förbi Blårock, dom har jättegod mat där också och riktigt härligt där. Tromsø är även jättevackert på vintern och ett perfekt ställe att fira nyår på. Säg till om ni ska svänga förbi Lofoten nåt i sommar =)
 
Hur var valsafarit?

Hej!

Jag ska försöka boka in ett valsafari och fick veta av min vän att de ska utgå från Tromsö?? Hittar dock bara Andenes och nåt annat och båda ligger ju ca 50 mil från Tromsö. Tänkte kolla om ni åkt på ett som utgått från just Tromsö och vad det i så fall hette.
Tacksam för hjäääälp! :)
 
Liknande trådar

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.